зоофилия

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » зоофилия » Зоофилия » Limba romana (Ж)

Limba romana (Ж)

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Limba

0

2

Nuvela « Cezara»  a fost  scrisă de M. Eminescu . Este  o operă de valoare.
În această  nuvela se povestește despre dragostea mare dintre Ieronim  si Cezara. Personajele nuvelei sunt  : Ieronim ,  Contesa  Cezara , marchizul Castelmare, pictorul Francesco.
Francesco i-a propus lui Ieronim să pozeze pentru demonul din tabloul  « Căderea ingerilor». Cеzara este personajul principal al nuvelei. Ea este o fată tînără si  frumoasă. Este îndrăgostită  de Ieronim. Scrisorile ei sunt extrem de frumoase. Eu consider că Cezara este o ființă sinceră, sensibilă si  frumoasă. Nuvela mi-a plăcut nepus de mult, mai ales scrisorile.
Consider că e o nuvela frumoasă, care conține multe expresii poetice fermecătoare,  descrierile naturii : “  intinderea nesfîrsîtă a mării”, «florile se trezeau proaspete»

0

3

Nuvela  fermecătoare « Cezara»  scrisă de M. Eminescu.
Nuvela « Cezara»  a fost  scrisă de M. Eminescu . Este  o operă de valoare.
În această  nuvela se povestește despre dragostea mare dintre Ieronim  si Cezara. Personajele nuvelei sunt  : Ieronim ,  Contesa  Cezara , marchizul Castelmare, pictorul Francesco.
Francesco i-a propus lui Ieronim să pozeze pentru demonul din tabloul  « Căderea ingerilor». Cеzara este personajul principal al nuvelei. Ea este o fată tînără si  frumoasă. Este îndrăgostită  de Ieronim. Scrisorile ei sunt extrem de frumoase. Eu consider că Cezara este o ființă sinceră, sensibilă si  frumoasă. Nuvela mi-a plăcut nepus de mult, mai ales scrisorile.
Nuvela « Cezara»   a  avut mai multe variante. M. Eminescu a muncit mult la finisarea ei. Eu cred că această nuvelă este de o valoare inportantă,pentru că descrie detaliat caracterul omului.
Consider că e o nuvela frumoasă, care conține multe expresii poetice fermecătoare,  descrierile naturii : “  intinderea nesfîrsîtă a mării”, «florile se trezeau proaspete»

0

4

Copilul vede.....
Copilul sunt viitorul oricarei țări !
Copilul sunt acei, care trebuie să fie educați de mici. Anume ei , crescînd mare si vor fi viitorul țării.
De aceea orișicare copil neapărat trebuie să fie vazut si auzit.
Des se intîmplă așa că părinții procedează asa cum doresc ei, neauzind ce vrea copilul.

Ca exemplu: uneori copilul vrea să facă sport. Părinții însă preferă să dea copilul la școala nuezicala. Și acel copil se chinuie totată viața. De aceea e forte important ca părinții că-si asculte copiii săi.
Se întîmplă des că părințîî nu-si văd copiii. Lucrînd de dimineață pînă-n seara ei vin obosiți acasă. Acasă tot e muit de lucru. Des copiii încep să se ocupe cu ceva inadmisibil, de exemplu să întrebuințeze drogurile. Părinții trebuie să-si vadă copiii si să-i oprească dacă e nevoie de la diferite lucruri periculoase.
În concluzie aș vreau să scriu că e necesar ca oricare copil să fie văzut si auzit.

0

5

Это к заданию с синонимами

Într-un tîrziu- după mai mult timp, după multă așteptare; anevoios – greu, dificil

După mult timp părinții totuși au hotărît să-i acorde atenție copilului său.
Lucrarea de evaluare a fost dificilă și se scria anevoios.

0

6

Это предложение со словом «salva»

Pentru a-si salva viața omul e gata să facă  totul

0

Вы здесь » зоофилия » Зоофилия » Limba romana (Ж)